CLANEK

 

Nové domácí electro album je ke stažení zdarma

Nový český hudební projekt DJ K (from Outer Space) vydal na nově vzniklém labelu Kokesh Recordings debutové album "Kitchen Electro". Přestože se jedná o prvotinu tohoto projektu, jeho tvůrce působí jako DJ na tuzemské elektronické scéně již přes 15 let a mohli jste ho slyšet na klubových akcích pod pseudonymy např. DJ Venom, Danceploorkiller.com, DJ Kokesh, či duo Kokesh & eYe. "Nastala doba, kdy mi už pouhý DJing nestačí a po 20 letech hraní elektronické hudby chci naší scéně na oplátku něco dát. Proto je album Kitchen Electro ke stažení zdarma," prozrazuje autor k této desce.

 

Koncept alba připomíná kořeny a nadšení elektronické hudby z 90. let, kde si každý producent doslova ve své kuchyni mohl vytvořit parádní tracky. Na albu uslyšíte mix moderních analogových nástrojů, jako je Korg Monologue, Arturia Microbrute a hromady pluginů. Významnou roli hraje i legendární digitální FM syntéza a life jamování. Kitchen Electro je přesně to, co domácí elektronická scéna potřebuje: kombinace hravosti, humoru a pozitivního pohledu na svět. "Je to taková česká verze projektu např. Miss Kittin and the Hacker, či Vitalica," svěřil se autor.



Celé album najdete ke stažení zdarma na www.dj-k.cz a pokud byste měli chuť spolupracovat jako zpěváci, textaři, či koproducenti na druhém albu tohoto projektu, pište na booking@dj-k.cz.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016