CLANEK

 

Staňte se součástí Transmission Live

Transmission Festival, jako jeden z nejlepších trance festivalů světa, přichází s projektem Transmission Live. Ten každou neděli spojuje fanoušky v interaktivním streamu s exkluzivním obsahem od DJů z celého světa!

 

Festivalová appka Woov je součástí povinné výbavy mobilu každého návštěvníka Transmission. Nyní v ní přibyla novinka, která umožňuje divákům stát se součástí video live streamu, chatovat či reagovat na různé "challenge". Pokud ještě nemáte festivalovou appku WOOV, stáhněte si ji zde a streamujte s Transmission Festivalem každou neděli od 19:00!

Transmission Live

Transmission Festival má základnu v Praze. Spojení s nejmodernějším klubem Epic nebude žádným překvapením, protože se zde konaly dvě předchozí vyprodané Transmission pre-party. K tomu se přidala čtveřice DJů žijících v Praze - Driftmoon, Thomas Coastline, ProggyBoy a Luigi Di Mare, kteří pro vás v klubu Epic nahráli exkluzivní sety. Tyto sety budete moci slyšet v edici Transmission LIVE, nazvané #epicedition. Premiérově pařte v neděli 10. května 2020 s dvojicí Driftmoon a Luigi Di Mare.

Hudba spojuje a je jedno, kde na světě se nacházíte. I když nemáte možnost cestovat, navštěvovat se s přáteli, a na párty s vašimi oblíbenými DJi si zřejmě ještě nějaký ten pátek počkáte, ani oblíbení světoví DJs vás nenechají ve štychu a přijedou za vámi až do obýváku! Nahlédněte do studia či domovů světových DJů díky #homeedition Transmission LIVE. Těšit se můžete na jména jako Avao, Fisherman, Jorn Van Deynhoven, MaRLo, Nifra, Rodg, Ruben de Ronde, Simon Patterson či Whiteno1se. Začínáme v neděli 17. května 2020 s Jorn van Deynhovenem a Rodgem.

Transmission Live

Vstupenky na Transmission Prague 2020, která se bude konat 24. října 2020, můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016