PARTYINFO

 

PRAŽSKÝ DRUM&BASS FESTIVAL / ZAMILOVANÝ PECIVÁL EDITION

Datum konání:
14.02.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Kdo Zahraje DNB Nahoře stage: AhZ & Annita feat. Skiver J & Filip Markes (Narovinu Zlomenej Podcast), KamCZa feat. Sublime (Zlomená scéna), Vitto & Voice K (Monkey Boom crew), Brave & Klarissa Brave (Myslo Crue), Fourseason (Fourseason), Cybi (Bass Drop), Switch (Gunfingers)
Dole Daj Rovně stage: Mooris (Shotgun festival), Sci*Fi*Psi DJs, AhZ & Annita, KamCZa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: zdarma do 22:00 / 150,- Kč poté

 
 
Jam Thieves, PDF a Loose Lips o víkendu v klubu Cross

"Hele a jakže rychlej byl ten vítr? Nevim čoveče, ale foukalo dost, všechno lítalo. Parapety, ptáci, vozy, domy, stromy..." Taky v Crossu lítali, aby tenhle víkend stál za to. Takže dost bylo poryvů, pojďme to probrat!

 

Šestnácté vydání Cross Slam: nová generace zahájí program čtvrtečního večera a ukáže světu, proč jde o jedinečnou platformu všech "slamerů a slamerek". To ale není z hlasových projevů všechno: v tento den bude v Crossu taktéž probíhat kvalifikace na české finále rapového pětiboje EOW Female MCs 2020. Pořádnou ránu dostaneme od šampionky EOW 2019 MC Decay z Británie, která vystoupí spolu s tuzemskou vítězkou české verze EOW MC Mono3x. Hudební podklady obstarají DJs Beck a Dug. Underground stage se ponese v rytmech drumandbassu, konkrétně oldschoolu, deepu a neura z ruk DJs Embass, Popi Moët, Sargfey Galli, Nocturne, Aragog a B-Daak.

PDF


Pokud máte rádi Pražský Drumandbass Festival a už se nemůžete dočkat léta, je tu zimní edice s úchylným podtitulem Zamilovaný pecivál edition. Smysl pro kulturní zábavu, tolik vlastní celé PDF crew, bude cítit na každém rohu. Hlavní podium bude, jak také jinak, drumandbassové, ovšem nepůjde jen o DJ sety. Na saxofon zafouká konzervatorista Filip Markes, zazpívá vokalistka Sublime a zarapuje veterán Skiver J. Za DJe vystoupí Annita & AhZ, KamCZa, Cybi, Fourseason, Brave & Klarissa Brave, Vitto & Voice K a Switch. Dolní stage pojede v house tempu a zahrají tu Sci Fi Psi DJs, Mooris, KamCZa a AhZ & Annita.

Loose Lips


V sobotu se po necelém půlroce roce do Crossu navrátí noc britské značky Loose Lips, která spojuje booking, label, info web a kdo ví, co ještě. Těšit se lze na tyto DJs: Posthuman, Alek, Medallion Man a Physik, za tuzemské vystoupí Schwa a všechno se to odehraje na Underground stage. Hlavní scéna bude patřit drumandbassu aka noci DNB Fire s váženými hosty z Brazilie. Duo Jam Thieves vydává třeba na Hazardově značce Playaz nebo V Recordings a v Crossu zahraje vůbec poprvé. Doplní ho DJ Cherw, Divenger, Detoxic, RH+, Sawgreen, DJ Gloom, Adepth, Spiritual, Fourstepper & Excentric. Víkend může propuknout v plný síle!

FB events:

https://www.facebook.com/events/883504302052499/

https://www.facebook.com/events/758219798005582/

https://www.facebook.com/events/749868438869899/

https://www.facebook.com/events/165467558097682/

https://www.facebook.com/events/480412679338391/

https://www.facebook.com/events/2140923399549809/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016