PARTYINFO

 

MONKEY BOOM HALL: LOST IN THE JUNGLE

Datum konání:
21.04.2023 - pátek
Místo konání:
Vratislavice nad Nisou - areál pivovaru Konrad
DJs:
Andromedik (Liquicity, BE), Neonlight (DE) b2b Pythius (Blackout, NL), Pixie (Let It Roll) b2b Cockroach (Darkshire), Monkey Boom crew: Bicman, NelliQ, Woice, Vitto, Erbo, Spin dat Shit, Skubán, Dickoro, V-Tec, Stand-Up, Dr. Dreadly
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Monkey Boom Crew chystá svůj nejambicióznější projekt

Dosud největší a nejambicióznější projekt libereckého uskupení DJů a promotérů Monkey Boom Crew láká do Liberce na mezinárodně uznávané hudebníky, velkolepou produkci, tematické dekorace a mnoho dalších překvapení. Již 21.4. se tak pod názvem Lost In The Jungle odehraje jednodenní akce pro všechny milovníky elektronické hudby a to převážně žánru drum and bass.

 

V exkluzivním b2b setu vystoupí přední producenti z hudebního vydavatelství Blackout Music, německé duo Neonlight, společně s holandským producentem Pythius. Dále čtyřiadvacetiletý producent Andromedik z Belgie, který aktuálně dominuje na světové drum and bass scéně a již stihl obrazit ty největší a nejprestižnější festivaly typu Tomorrowland, Rampage, nebo tuzemský Let It Roll. A když je řeč o největším CZ / SK festivalu Let It Roll, do Liberce dorazí i jeho představitel a spoluzakladatel a legenda české D´n´B scény Pixie, který pro změnu vystoupí ve společném setu s jedním z nejlepších CZ / SK neurofunk DJem Cockroach. Za domácí budou reprezentovat Liberec již jmenovaní Monkey Boom Crew ve složení Bicman, NelliQ, Woice, Vitto, Erbo, Spin dat Shit, Skubán, Dickoro, V-Tec, Stand-Up a Dr. Dreadly.

Monkey Boom crew


Ať už jste tedy ostřílení veteráni drum and bassové scény nebo nováček v tomto žánru, toto je událost, kterou si nesmíte nechat ujít.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016